Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ Ε.Ρ.Τ.









Συνάδελφοι,

Σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία για την πραγματοποίηση ημερίδας ενημέρωσης/συνέντευξης τύπου για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε στην Ε.Ρ.Τ. Η διοργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης ήταν απόφαση της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης η οποία διατύπωσε την αναγκαιότητα της εξωστρέφειας στις δράσεις και τις κινήσεις μας.

Σκοπός είναι να ενημερωθεί η κοινωνία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως εργαζόμενοι αλλά και τις θέσεις μας για το ρόλο που θα επιθυμούσαμε να διαδραματίζει η Ε.Ρ.Τ. τόσο στο ενημερωτικό όσο και στο πολιτιστικό αλλά και ψυχαγωγικό κομμάτι που της αντιστοιχεί ως το ΔΗΜΟΣΙΟ Μέσο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Ήδη στάλθηκε στα email σας η φόρμα επικοινωνίας και κατάθεσης προτάσεων και ιδεών. Όσοι δεν λάβατε κάποιο email μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο εδώ για σας τη στείλω. Εναλλακτικά, μπορείτε να ζητήσετε από κάποιο συνάδελφο να σας προωθήσει ή να σας την τυπώσει.

Όταν θα συγκεντρωθούν οι ιδέες και οι διαθεσιμότητες θα συσταθεί μια ομάδα εργασίας η οποία θα τις επεξεργαστεί και θα καταθέσει την πρόταση της για την διεξαγωγή της εκδήλωσης στη Γενική Συνέλευση, η οποία και θα αποφασίσει για την τελική της μορφή και θεματολογία.

Νίκος Τσιμπίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου